Sälja bostad

Vänd dig till oss på Mäklare Östermalm när du ska sälja din bostad. Våra erfarna mäklare skräddarsyr försäljningsprocessen så att den passar dig och ditt objekt. Vi arbetar på ett flexibelt sätt där vi låter dig som ska sälja bostad välja marknadsföringskanaler och tilläggstjänster. Genom åren har vi utarbetat metoder och verktyg som gör att spekulanter får upp ögonen för just ditt objekt. Tack vare ett brett kontaktnät har vi möjlighet att presentera din bostad på ett komplett och tilltalande sätt.

Vi vill vara din bästa mäklare på Östermalm

Våra fastighetsmäklare på Östermalm erbjuder en personlig service, något som gagnar såväl säljare som köpare. När det är dags för visning av din bostad är det alltid den ansvarige mäklaren som välkomnar spekulanterna och ser till att svara på deras frågor. Vi förespråkar transparens och som säljare kan du följa budgivningen via webben och sms. Det är säljaren som avgör vad slutpriset landar på och till vem objektet ska säljas. Vi vill vara en oberoende mellanhand vid bostadsaffärer, något som gagnar såväl säljaren som den som ska köpa lägenhet på Östermalm.

Vi skapar mervärde när du ska sälja bostad på Östermalm

Som erfarna fastighetsmäklare på Östermalm erbjuder vi service som skapar mervärde såväl före som under och efter din bostadsaffär:

  • Tillsammans med ett mätbolag genomför vi en areauppmätning av din bostad
  • I samarbete med en partner kan vi erbjuda kvalitativa flyttjänster
  • Vi hjälper till med den energideklaration som varje säljare är skyldig att ta fram

Vi hjälper dig sälja lägenhet i Stockholm

För oss är det självklart att du som kund ska få ett optimalt pris, oberoende av om ditt objekt är en övernattningslägenhet eller en stor etagevåning. När du vänder dig till oss genomför vi en kostnadsfri värdering. En sådan ger dig en god idé om hur mycket du kan förvänta dig vid en försäljning. Vi är tillgängliga för dig genom hela processen, från en första analys av prisläget i ditt kvarter till marknadsföring, budgivning och den slutgiltiga kontraktsskrivningen. Välkommen till oss när du ska sälja bostad på Östermalm! Vi hjälper dig även hitta rätt fastighet när du ska köpa bostad.