Köpa bostad

Som mäklare är det vår uppgift att verka som en oberoende mellanhand som finns tillgänglig både för dig som skall köpa bostad och för den eller de som skall sälja. Om ni vänder er till oss på Mäklare Östermalm med ett bostadsköp är ni garanterade att få den information om fastigheten ni är intresserade av och ett tillmötesgående bemötande som hjälper er att hitta den fastighet ni drömmer om. Vi letar aktivt efter objekt till köpare och ni är välkomna att höra av er för att få vår hjälp.

Vi är er bästa mäklare på Östermalm

Att hitta mäklare är alltid en viktig del i en köpprocess, speciellt om man letar efter ett objekt som skall ha specifika egenskaper. Som fastighetsmäklare på Östermalm har vi genom åren fått förmedla bostäder till många nöjda kunder som har gett oss goda betyg. För att ni som köper skall få så bra villkor som möjligt samarbetar vi med flertalet aktörer som kan ge er fördelaktiga bostadslån och försäkringar. På det sättet kan ni få hjälp med både det stora och det lilla genom att vända er till oss.

När du vill köpa bostad på Östermalm

När du står inför en bostadsaffär och skall hitta mäklare bokar vi gärna in ett möte med dig.

  • Vi letar efter passande objekt och anordnar visningar
  • Våra mäklare finns alltid tillgängliga för frågor om våra förmedlingsobjekt
  • Vi kan förmedla kontakter för flytthjälp och städning

Vi hjälper dig till ett bra kvadratmeterpris på Östermalm

För oss är det viktigt att både säljarna och köparna blir nöjda. Därför arbetar vi med öppen budgivning som ger dig som skall köpa bostad på Östermalm en tydlig insikt i affärens gång. Ifall du skall sälja innan du investerar i ett nytt hem kan vi göra en värdering av fastigheten. Genom att värdera bostad får du ett hum om vilken eventuell vinst du kan göra och hur mycket du kan avsätta på det nya bostadsköpet. En värdering är alltid gratis och sker utan förbehåll och förpliktelser.