Om oss

En anrik mäklarbyrå i hjärtat av Stockholm

Gripsholms fastighetsförmedling AB är en anrik mäklarbyrå. Företaget, som har verkat i mer än 100 år i branschen, använder sig av ett väl inarbetat sätt att arbeta där kunden alltid är 100 % i fokus. Alla mäklare som jobbar hos oss är specialister inom sina geografiska områden, tillsammans täcker våra kunskaper hela Storstockholm. Våra medarbetare på Östermalm har ett brett kontaktnät och de är själva bosatta i Stockholm. Mäklarna har kunskaper på universitetsnivå inom skatterätt, ekonomi och fastighetsförmedling.

Vi presenterar din bostad på bästa sätt

Vi följer noga utvecklingen i vår bransch. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda bästa möjliga hjälp vid fotografering och homestyling. Gripsholms fastighetsförmedling AB samarbetar även med företag som tar fram den typ av detaljerade planlösningar som efterfrågas av dem som ska köpa bostad. Vi kan bostadsmarknaden i Stockholm och har ett väl uppbyggt kundregister som hjälper såväl köpare som säljare att göra lyckade bostadsaffärer.

Mäklare med kundfokus

Vi arbetar på ett prestigelöst sätt. När du tar kontakt med våra mäklare på Östermalm är de tillgängliga och kundfokuserade. Våra medarbetare är väl medvetna om den känslomässiga process som en flytt kan innebära och inga frågor är för små eller för stora.

En bostadsaffär är en av de stora händelserna i livet och vi ser till att den sköts på bästa sätt.